A szép köröm mindig öröm!

Tegye szebbé termékeinkkel körmeit. Önnek is jó érzés lesz, ha dicsérő szavakkal illetik kezei szépségét! Hívja fel műkörmöse figyelmét termékeinkre, szépüljön általunk!

Ismerj meg minket


GoldNails gyors menü

GoldNails Partner program - Csatlakoznál? 
Vásárlás külföldről? - Információk!
Tanfolyamra jelentkezés!
Termékeink


Segíthetünk ?

""
1
Névyour full name
Üzenet...more details
0 /
Fileupload
Képfeltöltés
Previous
Next

44 féle Brillant zselé közül választhatsz!

A műkörmök díszítése ma már számtalan módon készülhet, felsorolni is nehéz. A színezés, festés világában is szükséges néha egy úti kalauz, hiszen oly sok technika és alapanyag áll rendelkezésre.

Sokszor bele futunk olyan helyzetbe, amikor a vendég siet, de szeretne szép tartós körmöt, ezért gyorsabb megoldásra van szükség, a minőség romlása nélkül.

A Gold Nails Brillant Gél használatával, ez könnyen megoldhatóvá válik. Ezek a felületi festő, illetve díszítésre is tökéletesen alkalmas gélek, már egy rétegben is tökéletesen fednek, a magas pigmentáltságuknak köszönhetően.

A Brillant Gélek könnyen kezelhetőek, nincs szükség fixálásra. A zselék egyaránt alkalmasak teljes fedésre, akár fényzselé használata nélkül is, de díszítéshez és kontúrozáshoz is ideálisak. Nézzen körül webshopunkban, és próbálja ki a műköröm díszítés kihagyhatatlan kellékeit, az utánozhatatlan Gold Nails Brillant Géleket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 3 =