Bartus Betti a Gold Nails támogatásával Világbajnoki Ezüstöt szerzett!

Idén is megrendezésre került a World Cup NailArt 2017 Münchenben a BEAUTY FÓRUM gondozásában. Ez egy nagyon fontos verseny a műkörmös szakmában. Hiszen ide csak az előzőekben megrendezett országos versenyek első helyezettjei jutnak el. 

Amint azt azon az ominózus hétvégén sokan láthattátok, követhettétek, hiszen óráról – órára közvetítettük facebook oldalunk a fejleményeket, hogy az általunk támogatott és nagyra tartott Bartus Betti megmérette magát a Nail Art Világbajnokságon Münchenben.

Az előzményekről.

Tavaly (2016) novemberében a 25. Beauty Fórum kiállításán megrendezett Nail Art és Nail Design bajnokságon első helyezést ért el Betti a Porcelán 3D díszítés kategóriában, így ebben a kategóriában ő képviselhette Magyarországot a Világbajnokságon. Mint kiderült nagy álma volt ez Bettinek. Arra a versenyre is, és sok más versenyre való felkészülésében a Gold Nails támogatta alapanyagaival. Segítettük, biztattuk, támogattuk, és kitörő örömmel fogadtuk sikerét.

A felkészülés.

Sok sok óra tervezés, gyakorlás, átgondolás, és éjszakákon át újabb gyakorlás van Betti mögött. Elmondása szerint nem érdemes az első ötletet megtartani bármely adott témával kapcsolatban, mert általában mindenki ugyanazzal vagy hasonlóra témával rukkol elő. Tehát túllépve a témával kapcsolatos sztereotípiákon, valami egészen egyedi és extravagáns ötlete támadt Bettinek, és azon kezdett el dolgozni, azt finomította több hónapon keresztül.

A verseny.

A rengeteg felkészülésre szánt óra, az unásig begyakorlott mozdulatok, és a sok lelki támogatás, a versenyrutin ellenére is, hatalmas stressz, feszültség volt Bettiben, hiszen amint azt többször is elmondta, ” A hazáját képviselte” ezen a versenyen, és nagyon jól akart szerepelni. Elmondhatjuk, hogy ez az álma valóra vált. A versenymunka elkészítése precízen kidolgozott terv szerint ment, és szinte percre pontosan fejeződött be. Adódtak kis technikai malőrök az izgalom hatására, de szerencsére Betti rutinosan megoldott mindent.

Bettit férje Viktor, barátnője aki egyben a sminkes is volt, és a modellje Csenge kísérte el a versenyre. Kérte, hogy ne menjen nagy szurkolótábor, mert nagyon izgul és feszélyezné őt a versenyen, ezért mi itthonról követtük az eseményeket. Az eredményhirdetést már egy csapatként élőben izgultuk át mindannyian, az online közvetítésnek köszönhetően. Betti öröme leírhatatlan volt, és mi is tapsolva, ujjongva  fogadtuk amikor a második hely kihirdetésekor felhangzott a név: Bartus Beatrix!

A mestermű.

A verseny témája Ice Queen – Winter in Pastel az-az a Jégkirálynő. A kézfejre szerelhető díszt itthon készítette el Betti, hiszen ez megengedett a szabályok szerint. A képeken is látható építmény, csodálatos, részletgazdagon kidolgozva, magában viselve minden téli jegyet, gyönyörű fehér – ezüst – kék színekkel díszítve méltán nyerte el a zsűri tetszését. Amely az egyik kézen: egy jégpálya, rajta egy korcsolyázó lánnyal, a pálya mellett pedig egy zenekar muzsikál. Szinte hallani, ahogy a zene végig simogatja a havas tájat. A másik kézen egy szemet gyönyörködtető jégkastély, előtte jégpálya, a jégkirálynő és egy herceg, aki talán pont szíve titkát árulja el a Jégkirálynőnek. A kastély belül megvilágítva.  Mindezek műkörömépítéshez való Gold Nails porcelánporból megépítve.  Betti segítségére volt még a különleges minőségű Ed-Ko ecset, melyet kizárólag a mi cégünk forgalmaz Magyarországon, s amely lehetővé teszi az ilyen aprólékos minőségi munka precíz kivitelezését. A körmöm megépítése, verseny előtti este történt, hogy minél kevesebb esély legyen a sérülésre. Amit a versenyen kellett elkészíteni, az maga az épített köröm finomítása, formázása és az azon található díszítő elemek megépítése. Ezeket gyakorolta Betti olyan sok órán át, hogy minden a helyén legyen. Terv szerint haladt, és csodálatosat alkotott. A modell türelme és kedvessége pedig hozzájárult, hogy minden összhangban lehessen.

Ezen a versenyen nagyon fontos a smink és maga a jelmez is. Oly annyira, hogy külön is díjazzák. A képeken is látható, hogy Betti ismét nagyon különlegeset álmodott, hiszen itt is számít az, hogy ne sematikus legyen. Legyen benne valami más, valami különleges. Ezért Betti a megszokott palástos, királynős kosztüm helyett, egy igazán szexi, bombázó jégkirálynőt alkotott. Az ezüstflitteres, tolldíszes ruha, szinte a Riói karnevál hangulatát idézve tette nem hétköznapivá a jégkirálynőt. A pontot pedig a smink tette a jelmezre és az egész munkára.

 

A Gold Nails csapata méltán büszke Bettire, és a továbbiakban is számíthat támogatásunkra, mind anyagi mind lelki téren is.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.