Általános Szerződési és Felhasználási feltételek.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

– Üzemeltetői adatok ismertetése
– Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
– A kínált termékek kategória besorolása
– Rendelési információk ismertetése
– A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
– Rendelés lépéseinek bemutatása
– A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
– Házhoz szállításról szóló tájékoztató ismertetése
– Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
– Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
– Az elállási jog ismertetése
– Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
– Adatkezelési információk

– Termékminta igénylés

– Külföldi megrendelések szállítási díjára vonatkozó információk
– Külföldi megrendelésekre vonatkozó fizetési lehetőség

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Gold Cosmetics KFT
Székhely:
5561 Békésszentandrás, Fő u. 13.
Adószám:
10925753-2-04
Cégjegyzék szám:
cg. 04-09-010621
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda:
Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség – e-mail:
info.goldnails@gmail.com ill. export.goldnails@gmail.com

Telefonos elérhetőség:

 • Cégvezető: Gazsó Adrienn +36-30/958-8741
 • Ügyintéző: Szvetkovics Edina +36-30/811-0668
 • Bemutató terem / rendelések leadása: Ambrus Réka +36-20/269-7394

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81514/2014

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Webáruházunkban, műköröm alapanyagokat, és az azokhoz tartozó kiegészítő termékeket vásárolhatják meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Kategória besorolások felsorolása: weboldalon használt kategóriák érvényesek.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t, illetve a kosár véglegesítésénél feltüntetjük a házhoz szállítás díját. A házhoz szállítás díja
2017. december 11-től 5.000 Ft feletti vásárlás esetén – Magyarország teljes területén – díjmentes. (Külföldi címre leadott megrendelések esetén, a szállítási díjról kérjük érdeklődjön.)


Rendelési információk:

A vásárlás nem lehetséges, kötelező minimális (*-al jelölt) adatok megadása nélkül.
Az árak módosításának jogát minden esetben fenntartjuk. Az esetleges, weben történő elírásokért, hibásan megjelent adatokért elnézést kérünk. Észrevételkor azonnal korrigálásra kerülnek. Ebbe bele tartoznak, az ésszerűtlenül magas vagy alacsonyan megjelenített árak. Törekszünk a hibátlan árak megjelenítésére webáruházunkban!

A megrendelések feldolgozása: A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik
9 órától – 15 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben email-ben visszaigazolja megrendelését a megadott (helyes) e-mail címre. Továbbá a csomag feladás napján küldünk egy tájékoztató e-mail-t, melyben értesítjük, hogy csomagja feladásra került.
Az e-mail tartalmazza a rendelés számát, fizetendő összeget, RAG számot. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított, min. 1-2 munkanap, de külső okok miatt esetlegesen lehet több is, max. 7 munkanapon belül, de törekszünk a minél hamarabbi postázásra/kiszállításra.
Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy-egy termék készletünkből kifogy,
mielőtt ezt weboldalunkon módosítanánk, ebben az esetben keressük Önt, és további egyeztetést von maga után. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelhetnek, ezt megjegyzésként lehetőségünk szerint, feltüntetjük az aktuális terméknél. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai problémák, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának önkényes előre történő kiegyenlítése esetén, az összeg vissza utalásra kerül (kivéve ha előzetes egyeztetés során megállapodtunk az előre utalásról).

Rendelés lépéseinek bemutatása: A vásárlás megkezdéséhez lépjen be a webáruházba és kezdje el a vásárlást a kosár gombra kattintva a kiválasztott termékeknél. Vásárlás közben lehetősége van a kosár tartalmának megtekintésére, annak megváltoztatására.

A vásárlás következő lépése, a pénztárhoz való lépés, ahol az adatainak megadása szükséges amit a rendszer kér öntől, ezzel automatikusan elkészül regisztrációja is. Majd véglegesítse a rendelését. Ezzel a rendelése feladásra kerül, rendszerünk automatikusan
egy visszaigazoló e-mailt küld, részletezve a megrendelés adatait. Amennyiben valamely adatot nem megfelelőnek, vagy hibásnak találja, kérjük e-mailben jelezze nekünk. Ha megrendeléséről nem kap visszaigazoló e-mailt, ellenőrizze a spam-ek között, és ha ott sem találja rendelését adja le még egyszer vagy keressen bennünket e-mailben, vagy telefonon.

A megrendelt termék, házhoz szállítási díjának fizetési módja:

 • Utánvétes megrendelés esetén:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a postai kézbesítőnek (futárnak) kell kifizetni.  A fizetendő végösszeg értékének megállapítása a visszaigazoló levél alapján történik, amely tartalmazza a megrendelt termékek összegét, ez lesz az Ön felé való számlázás alapja. 2017. december 11-től 5.000 Ft vásárlás felett Magyarország területén belül ingyenessé tettük a termékek kiszállítását, ebben az esetben a szállítási költség nem terheli a vásárlót. Amennyiben a rendelés összege nem éri el az 5.000 Ft értéket, a szállítás díja kb. br. 1.300 Ft. A számlát és a garancia levelet (amennyiben a termékhez tartozik ilyen) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt, nem állmódunkban elfogadni!

 • Bankkártyás fizetés esetén:

A fizetendő végösszeg értékének megállapítása a visszaigazoló levél alapján történik, amely tartalmazza a megrendelt termékek összegét, ez lesz az Ön felé való számlázás alapja. 2017. december 11-től 5.000 Ft vásárlás felett Magyarország területén belül ingyenessé tettük a termékek kiszállítását, ebben az esetben a szállítási költség nem terheli a vásárlót. Amennyiben a rendelés összege nem éri el az 5.000 Ft értéket, a szállítás díja kb. br. 1.300 Ft. Bankkártyás fizetés megjelölése esetén, a rendszer automatikusan lehívja számlájáról a fizetendő összeget. A számlát és a garancia levelet (amennyiben a termékhez tartozik ilyen) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt, nem állmódunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás, információk

Több kiszállító céggel vagyunk szerződésben. Weboldalunkon zajló megrendeléseit GLS, valamint a Magyar Posta Zrt. (ezen belül a MPL csomagszállítási részleg) teljesíti minden belföldi megrendelés esetén. A csomagok kézbesítése, munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban, pontosabb információt a www.posta.hu oldalon találhat (esetleges hosszabb időintervallum, nagyobb városokban elképzelhető). Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A csomagszállító maximum kétszeri kézbesítést kísérel meg információink szerint, DE további kb. 9 napig a helyi Postahivatalban személyesen ÉRTESÍTŐ ellenében még átvehető, ezután visszaküldik a feladó részére azt, és az át nem vett csomagok visszaküldés költségét (970 Ft (Áfával) a megrendelőre terheljük!

A külföldi címre történő kiszállítást a TNT, DPD cég végzi. Kérjük, ebben az esetben kérjen tőlünk tájékoztatást a csomag kiszállításának díjáról.

Házhoz szállítás díjszabása MPL üzleti csomag használata esetén:
Cégünk a MPL Futárszolgálattal van szerződésben: a 0-30 kg-os súlykategóriás Start Plus díjcsomag szerint szállítunk ki. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a 30 kg-ot, több csomagban tudjuk csak feladni csomagját. Kizárólag UTÁNVÉTELES csomagot kézbesítünk. 2017. december 11-től Magyarország területén belül 5.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentessé tettük a termékek kiszállítását. Ebben az esetben szállítási költség nem terheli a vásárlót. Szolgáltatásaink díjai Ft-ban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani, mely külön szabályozást, csomagküldési díjat és további egyeztetést von maga után.

Garancia: Termékekre a gyártótól, és beszállítótól függően: (egyes kivételes esetekben
csak 6 hó) – 12, illetve – 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén
a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk telephelyére is visszaküldheti a 5561 Békésszentandrás, Fő u. 13. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszairányítja a feladónak!

151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor

Elállás joga: A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termékkézhez vételétől számított 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket!
Jelen tájékoztató hiányában jogosult lenne a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül, más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban, nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ. Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.

Elállási joga nem illeti meg a vásárlót már felbontott, használatba vett termékek esetén, higiéniai okokra hivatkozva. (Kivéve műszaki cikkek.) Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
Kizárólag banki utalással teljesítünk visszafizetést.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől tizenöt munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2)
A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogára) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizenöt munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból, kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt
a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában, a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

 1. szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
 2. olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
 3. olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
 4. hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftverpéldányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
 5. hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
 6. szerencsejáték-szerződés esetében. A törvény további részletei megtekintése itt: (hivatkozás a törvény teljes terjedelmű link) http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete: Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén, minden esetben CSAK is írásban!
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat, cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése, a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, lehetőség szerint videó kamerával rögzítésre kerülhet a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül, a Gold Cosmetics KFT. a vásárló címére, kizárólag banki átutalás útján visszatéríti a termék vételárát.
(Kivételes esetben, egyeztetés alapján postai úton is lehetséges!)

Adatkezelés: A webáruház használata során, a Gold Cosmetics KFT részére, rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a Gold Cosmetics KFT alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülhetnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Gold Cosmetics KFT kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez, cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Gold Cosmetics KFT megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek, a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során, a megadott adatokat, a Gold Cosmetics KFT bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a info.goldnails@gmail.com e-mail címen is. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Külföldi megrendelések szállítási díjára vonatkozó információk:

Bármely Európai határainkon túli megrendelés kiszállítása DPD -vel történik. A szállítási költség meghatározására a DPD havonta frissülő, benzin költségtől függően változó díjai érvényesek. A megrendelések egyedi díjköltéségnek kiszámításáról az ügyfél-szolgálatunk
a díjbekérő számlával együtt értesíti a megrendelőket. A külföldi megrendelések számláit Euróba átszámítva állítjuk ki. A webáruházunkban a határon túli országokból bejövő megrendelést csak Euró -ban számolva tudjuk elfogadni, ezért kérjük ezt az opciót választani a pénznemek kiválasztási lehetőségénél.

Azokba az országokba, ahova viszonteladói szerződés köt minket – a viszonteladón keresztül tudjuk biztosítani a megrendelés kiszállítását, a viszonteladó szállítási feltételeivel és megszabott áraival.

Külföldi megrendelésekre vonatkozó fizetési lehetőség:

Bármely Európai határainkon túli megrendelés számlájának kiegyenlítése, minden esetben banki átutalással történik. A beérkezett megrendelés alapján elkészített díjbekérő számla alapján melyet e-mailben kap meg a megrendelő.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével, elfogadja a Gold Cosmetics KFT általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum változatának letöltéséhez, kinyomtatásához, kattintson ide >> ASZF

Termékminta igénylés: NINCS LEHETŐSÉG INGYENES TERMÉKMINTA IGÉNYLÉSRE!

A termékek kipróbálására cégünk ad lehetőséget, kedvezményes Test Set-ek megvásárlása esetén, melyet megtalál webáruházunkban.

Gold Nails Hungary webáruház és weboldal üzemeltetője.

Kellemes időtöltést, és kényelmes vásárlást kívánunk webáruházunkban!