Magyarországon csak nálunk kapható!

Bartus Beatrix vagyok. Egy olyan lehetőségre szeretném felhívni a figyelmed, amely egyedülálló Magyarországon. 21 éve dolgozom műkörmösként, főként porcelánépítéssel foglalkozok. Ezért is tudom mennyire fontos, a munkaeszközök minősége, különösen az ecset minősége. Most először kapható Magyarországon a Frederic Edange és Koppányi Emese által kifejlesztett egyedi, prémium minőségű ED-KO porcelán ecset! Az EDKO Nail System egy amerikai vállalkozás, amely az ottani műkörmös piacon elismert és népszerű. Amikor megtudtam, hogy magyarországi piacot keres magának a cég, hatalmas öröm töltött el, hiszen épp készülök a “nagy dobásra”, a Műkörömdíszítő Világbajnokságra! Már volt szerencsém kipróbálni ezt az ecsetet, és valóban álom ecsetről beszélhetünk, így kaptam az alkalmon és vettem magamnak egyet. Teljes magabiztossággal jelentem ki, hogy a legjobb befektetés, minőségi munkához!

MI LEHET A PROBLÉMA A HAZAI PIACON TALÁLHATÓ ECSETEKKEL?

A hazai ecsetgyártók, nem igazán specializálódtak a műkörmös szakma elvárásaihoz. Ezért nehéz igazán jó minőséget találni. Sajnos további nehézségeket okoz a keleti piac terjeszkedése, amely igen alacsony árat és alacsony minőséget képvisel.

 Nagyon sokan azt gondolják, ha ismertebb alapanyag forgalmazó cégeknél vásárolnak saját logóval ellátott ecsetet, amiért néha borsos árat kérnek, azzal kimagasló minőséget is vásárolnak. Próbálnak több márkát is, több árkategóriát is reménykedve, hogy megtalálták az igazit.

Aztán jön a csalódás.

 Hullik a szőre,

 egy – két használat után széjjelállnak a szőrszálak,

 nagyon hamar roncsolja a liquid,

 esetleg eredeti állatszőrként vásárolod meg, és bizony hamar rájössz, hogy műszőrecsetet vettél.

 nem tudsz vele precízen dolgozni

 nem alkalmas igazán kicsi vagy nagyobb gombóc felvételére

 nem alkalmas szép mosolyvonal kialakítására

  festett szőrű ecsetet vettél, ami használat közben engedi a színét

  rozsdásodik az ecset szőrbefogója

  beleköt a porcelán

Természetesen vannak jobb minőségű ecsetek is, de sajnos ezek sem mondhatóak tökéletesen jónak és hosszú élettartamúnak.

A hazai piacon rengeteg ecset van forgalomban. Viszont valóban jó minőségű, kifejezetten a porcelán műkörmök megépítéséhez használható, minden igénynek és követelménynek speciálisan megfelelő ecsetet nem igazán taláni.

A külföldi piacon található direkt erre a célra kifejlesztett ecset, de hazai műkörmösöknek szinte megfizethetetlen áron. Ezért inkább mindenki kísérletezik az itthoni kínálattal.

Így a havonta elhasználódó ecsetek éves szinten akár 50 – 60 ezer forint költségbe is kerülhetnek.

Azonnal Megoldom a problémát!

ÁLOMECSETTEL ÁLOM DOLGOZNI

A VILÁG LEGKISEBB PORCELÁN ECSETE KIZÁRÓLAGOS VISZONTELADÓKÉNT ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON CSAK A GOLD NAILS FORGALMAZÁSÁBAN!

♡ Formáját és méretét tekintve kényelmes vele a munka, hiszen tökéletesen kézre esik. ♡ Ezzel az ecsettel a legprecízebben tudsz dolgozni. A világ legkisebb porcelán ecsetjeként tartják számon.

♡ A tökéletes minőséget biztosítja neked akár egy éven keresztül is!

♡ Így az eddigi költségeidet akár felére is csökkentheted, miközben a csúcsminőség folyamatosan biztosítod magadnak.

Az Ed-Ko Nail Systems két olyan műkörmös szívügye, akiket a világ legjobb manikűrösei között tartanak számon.

Az elmúlt 18 év során Frederic Edange és Koppányi Emese több mint 20 országban járt versenyezni, oktatni és nevet szerezni maguknak. Az Ed-Ko márka precizitást és technikát hirdet és a legkülönlegesebb szépséget nyújtja.

  Precizitásukat bizonyítja, hogy több mint 60 nemzetközi díjat nyertek  és jelenleg a világ 10 legjobb körmösei közé sorolják őket.

 Magukénak mondhatják a világ legvékonyabb stabil, épített műkörmét, és most a világ legkisebb porcelán ecsetét forgalmazzák. Művészetük és a részletekre kiterjedő figyelmük azonnal szembetűnik nemcsak a szakértőknek hanem a vendégeiknek is.

Frederic és Emese 3 éve házasok és jelenleg Los Angelesben élnek. Bár mindketten szenvedélyes versenyzők, egyaránt azt vallják, hogy legnagyobb örömük az oktatás; a nyelvi korlátokkal bíró országokban és a fárasztó képzési időszakok alatt is életreszóló barátságokat kötnek.

SZUPER VÁLASZTÁS AZ ED - KO ECSET! HOGY MIÉRT?

ED-KO ECSET DÍSZDOBOZBAN MOST 24 990.- Ft!

Rendeld meg most a piros színű Ed-Ko ecsetet ingyenes szállítással!

Megrendelem

Rendeld meg most a fekete színű Ed-Ko ecsetet ingyenes szállítással!

Megrendelem