Kiss Melindát kérdeztük a Titán Acryl Gélről

A Titán Acryl Gélről

Már évek óta piacon van ez az úgynevezett kombinált anyag. Azért kombinált, mert noha zseléként van a köztudatban, és valójában ez egy építő zselé, még magában hordoz a porcelánok előnyös tulajdonságaiból is párat. Extrém sűrűségének köszönhetően jól formázható, – azokkal a bizonyos lapogató mozdulatokkal, – még is hagy valamennyi szabadságot a formázáshoz, mivel a porcelánnal ellentétben, csak UV/LED lámpában köt.

– Miért jó ez az anyag?

Kiss Melinda:  – Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy beleszerelmesedtem. Ennek több oka is van. Túlzások nélkül állíthatom, hogy a Gold Nails Titán Acryl Gel egy igazán szuper anyag. Ha belejön az ember a technikájába, ami már rövid gyakorlás után is könnyen megy, akkor minden előnyét élvezheti. Ez egy nagyon sűrű anyag. Ha oda teszed a körömre, akkor az ott is marad, úgy ahogy oda tetted. Nem folyik el! Ezért nem kell a kezet annyiszor berakni a lámpába. Rengeteg időt tudok megspórolni. Nagyon jól formázható. Én nem tudok használni porcelánt, mert allergiás vagyok rá. Viszont a Titán Acryl Géllel remekül tudok dolgozni, ezzel én is tudok olyan formákat készíteni ami zselével nem vagy nehezen kivitelezhető, ha mosolyvonal reszeléssel franciát építek nem kell clear-rel fedni ezért reszelés után egyből mehet rá a díszítés és a fényzselé. Nem éget. És bizonyítottan nagyon tartós lesz a köröm, amit ebből az anyagból építek. Sőt a problémásabb körmű vendégeimnél is jól bevált. A porcelánnal szemben másik nagy előnye, hogy nem köt levegőn, csak is UV/LED lámpában, ezért olyan jól meg tudom formázni, hogy minimálisan kell utána reszelni.

Nagyon szeretem, mert a Gold Nails más anyagaival is jól kombinálható! Ha színes francia véget akarok építeni, akkor a Color Builder Gél-ekkel is szuper jól működik. Ez is egy igen extrém sűrű zselé, 9 féle színben amit nem kell mosolyvonal reszelés esetén clearrel fednem, finomítás (forma reszelés) után mehet rá a díszítés. Nagyon megkönnyíti az építést, és jól kiegészíti a Titán Acryl Gél családot. 3D díszítéshez is nagyon szuper.

– Melinda lehet téged keresni ha valaki meg akarja tanulni ezt a technikát?

Kiss Melinda: – Igen! Bátran kereshetnek a kollégák. Tartok kiscsoportos de akár egyéni oktatást is. Keressenek a facebookon 🙂

– Köszönöm Melinda! Jó munkát kívánok!

.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük