HOGYAN LESZ MŰKÖRÖM MODELLEM?

Ez a kérdés mindenkiben felmerül, aki jelentkezik a tanfolyamra. Nem kell nagyon ráparázni a dologra. Az a tapasztalatunk, hogy végül mindenkinek lesz modellje a kellő időben. Bár tudom, hogy ez az elején nem túl megnyugtató érv.

Az egyik jó dolog a modellkeresésben, hogy a legjobb kezdő tapasztalat a jövőbeni vendégkörkereséshez is.

Amiket tanácsolni tudunk:

  • Első nekifutásra, a baráti körödben keress erre alkalmas partnert. Egyébként kecsegtető mindenki számára az „ingyen és bérmentve” köröm. Bár az idejével és a türelmével fog fizetni.
  • Ha nem rokonszenves az első körben említett lehetőség, a családban is lehetnek vállalkozó szellemű lányok – fiúk, asszonyok – férfiak. Itt megemlítem, hogy nagyon sokszor férfiak is bevállalják ezt, és igen jó hangulatban telnek az ilyen oktatások.
  • tágítsunk a körön, ha más megoldásra van szükséged. Belép a képbe a különböző fórumok lehetősége. Facebook csoportokban is kereshetsz, vannak kifejezetten műköröm modellkeresésre alakult fórumok. Műkörmös csoportokban is, akár adok – veszek csoportokban is kereshetsz. A jelentkezők megbízhatóságát viszont neked kell tesztelned.
  • Előny, ha idegenen gyakorolsz, mert tuti a legjobbat fogod kihozni magadból!
  • Gyakorolhatsz a saját kezeden is, hiszen az esetek 99,99 + 0,01 százalékában kéznél van 🙂
  • Szóba szokott jönni a gyakorló ujj (mű ujj, gyakorló kéz) is. Bár az oktatók nagyon nem szeretik, okkal. És ha minden kötél szakad, akkor talán elfogadható, de le kell, szögezzem, a helyes bőrkivágást nagyon nehéz, sőt mi több, lehetetlen rajta gyakorolni.
  • És végül, de nem utolsó sorban, ott van még a padtársad, akivel gyakorolhattok egymás kezén.

Szóval rengeteg modellkeresési lehetőség van. És ha véletlenül nem jön el a tutira leegyeztetett modelled, akkor sincs nagyon nagy baj, mert tudod fejleszteni az elméleti tudásod a felszabadult idődben 🙂

Sok sikert kívánunk!