Csomag ami a kezdéshez kell!

Közel 50 termék egyben

Itt az alapcsomagunk kezdő műkörmösöknek. Minden kezdő műkörmösnek bátran ajálnjuk ezt a készletet, ( Neked is! ) hiszen mindent beleraktunk ami a szakma elsajátításához szükséges, figyelembe vettük az OKJ oktatásokhoz előírt alapanyag és kellék listát. Minőségre törekszünk. Ezért a csomagban lévő alapanyagok és eszközök nagyon jó minőséget képviselnek, Megkönnyítve a tanulást, és a kezdeti nehézségek leküzdését.Közel 50 termék 1 csomagban kedvező áron, hogy neked már csak a szakma elsajátításával kelljen törődnöd.

LEGYÉL SAJÁT MAGAD FŐNÖKE!

Kezd el most a körmözést egy komplex csomaggal. A GoldNails műkörmös kezdőcsomag mindent tartalmaz ami a körmözéshez vagy egy OKJ képzéshez szükséges lehet. Közel 50 db kellék egy csomagban. Rendeld meg most és igényelj hozzá UV lámpát is.

Csomag megvásárlása

50 érv & 1 csomag

A műkörömépítés fortélyainak elsajátításához szükséges alapanyagok és kellékek egy helyen. Akár OKJ képzéshez is ajánljuk, hiszen minden benne van ami szükséges egy tanfolyamhoz. Minden egy helyen, nem kell órákat, napokat azzal tölteni, hogy összeválogasd a szükséges anyagokat.