MÁLYVAVIRÁG ONLINE DÍSZÍTŐVERSENY

versenykiírás

/A verseny szervezője és felelőse: Gold Cosmetics Kft./

 

Mályvavirág díszítőverseny

Egy nagyon fontos nőket érintő probléma a méhnyakrák. A méhnyakrák elleni küzdelem, és prevenciót összefogó Mályvavirág alapítvány hivatalos jelképe a mályvavirág. Mi összefogtunk a Mályvavirág alapítvánnyal és segítjük munkájukat.

Ezzel kapcsolatban hirdetünk ki most versenyt. Téma: A mályvavirág.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi az amivel meg tudjátok jeleníteni, ki tudjátok fejezni a témával kapcsolatos gondolataitokat, érzelmeiteket.

A gyönyörű színű (a mályvavirág egyik árnyalata) 104 Brillant Gel – fixálás mentes színes zselé felhasználásával elkészített munkádat várjuk.

Feltétel: A 104-es Gold Nails Brillant Gél felhasználása a pályamunkán legalább 3 körmön.

A Brillant Gél-t megrendelheted online: https://goldnails.eu/termek/brillant-gel-104-4-g/

VERSENYSZABÁLYZAT

A menetrend a szokásos. Te elkészíted a gyönyörű munkát a tőled várható legjobb minőségben, készítesz egy csodálatos fotót igazán klassz elrendezéssel, beállítással, megvilágítással, feltöltöd az oldalra, izgulsz éjszakákon át, várod azt a részt, amikor végre elárulhatod ország világ előtt melyik a te munkád és gyűjtheted a lájkokat J Aztán ha minden jól megy átveheted az elismerést!

A KÉPET IDE TÖLTHETED FEL!>> OPEN DAY

A körmök díszítése, megépítése, modellkéz állapota

 • Ügyelj arra, hogy a modell bőre egészséges legyen, sérülésektől mentes, ápolt.
 • Olyan formájú és hosszúságú körmöt készíthetsz, amilyet szeretnél, a lényeg, hogy precízen legyen megépítve és azonnal beazonosítható legyen.
 • Felhasználhatsz bármilyen műkörömalapanyagot az elkészítéshez (porcelán, zselé, akrylgél, géllakk, egyéb színes anyagok)
 • Francia körmök esetén körömágy hosszabbító anyag használható.
 • A körmök díszítéséhez bármilyen típusú technikát alkalmazhatsz (matrica, nyomda, festés, 3D díszítés, króm és effekt porok stb.)
 • Minimum 3 körmön használj 104-es Gold Nails Brillant Gel-t

Helyes fotózás és elrendezés

 • Technikai okok miatt csak a fekvő tájolású fotókat tudjuk elfogadni.
 • Figyelj arra, hogy a kép fókusza a körmökön legyen, azok legyenek élesek, jól láthatóak.
 • A fotón legalább egy kéz szerepeljen és minimum négy ujj jól látható legyen.
 • A fotón szerepelhet bármilyen dekoráció a jó ízlés határain belül.
 • Az elkészített képet tilos retusálni, (körbe vágni, effektekkel vagy kerettel ellátni, feliratozni, logózni, hátteret cserélni, homályosítani, részeket elmaszatolni, eltüntetni, hozzáadni egyéb elemeket, olyan munkálatokat végezni, mellyel a körmöt, körömbőrt, kézbőrt javítva jobb eredményt kapsz) Ennek meglétét szakemberek ellenőrzik.
 • A képen Gold Nails logó vagy Gold Nails termék szerepelhet, de ez nem feltétel.
 • Tilos szerepelnie a képen más márkajelzésnek vagy más márkára utaló jelzésnek, vizuális elemnek.
 • Tilos a képen feltünteti bármilyen feliratot, jelzést, ami a kép készítőjére, annak kilétére utal!

Értékelés és díjazás

Szakmai értékelés

Elsőkörben a szakmai zsűri ellenőrzi, hogy a beadott versenymunkák megfelelnek-e a kiírásnak. Azok a képek, amelyek nem felelnek meg egyértelműen, diszkvalifikálva lesznek. Ezt követően a zsűritagok kiválasztják azt a 15 pályamunkát, amelyek elnyerték a tetszésüket, majd az értékelési szempontok szerint legmagasabb összpontszámot elért munkákat díjazzák.

Értékelési szempontok

 • Az elkészített munka minősége, kidolgozottsága
 • Összkép
 • Témahűség
 • A munka egyedisége
 • A fotó minősége

A versenymunkák kiértékelése a nevezési időszak után fog megtörténni. Azoknak a munkáknak, melyek nem feleltek meg a versenyszabályzatnak, folyamatos lesz a kizárása.

Nagyon fontos, hogy igazán jó minőségű és beállítású fotót tölts fel, hiszen abban az esetben, ha azonos pontszámot érnek el a pályamunkák szakmai szempontok alapján, a fotó minősége lesz a döntő szegmens.

Közönségdíj

Az online versenyben lehetővé tesszük, hogy közönségszavazattal is lehessen egy különdíjat elnyerni. Erre a díjra a feltöltött képekre közönségszavazatot lehet gyűjteni lájkokkal. A legtöbb lájkot kapott munka fog nyerni. Az lájk gyűjtés ideje alatt már érdemes kibújni a névtelenség alól és minél több közösségi oldalon megosztani az oldalra feltöltött pályamunka képét.

Figyelem! Ez csak az online szavazatok gyűjtésének idejére vonatkozik, aki ettől hamarabb közzéteszi és utal a munkájára, kizárjuk a versenyből!

Plusz különdíj! 

A Mályvavirág Alapítvány az általa felajánlott különdíjjal szeretné jutalmazni azt a pályamunkát, amely az alapítvány megítélése szerint a legérdemesebb a téma megjelenítés szempontjából erre.

versenykiírás

A pályázat beküldésének módja:

(nincs nevezési díj)

 • Regisztráció után, az adott felületen töltheted fel a pályamunkát!
 • A képeket a feltöltési idő alatt minimum 150 dpi felbontásban és legalább 3 MB méretben kell feltölteni a www.openday.hu oldalra. (a weboldalt 04.20 –án aktiváljuk)
 • Egy versenyző egy versenymunkát nyújthat be.

A versenyen való részvétel további feltételei:

 • A fénykép feltöltésével a versenyző elismeri, hogy a szabályzatot elolvasta, a verseny szabályait elfogadja és hozzájárul, hogy adatait (név, település) a verseny szervezője az eredményhirdetéskor megjelenítse.
 • A fénykép feltöltésével a versenyző a  fénykép szerzői jogait önként, ellenszolgáltatás nélkül  átadja a Gold Cosmetics Kt.-nek és hozzájárul, hogy a fotót a Gold Cosmetics Kft. a jövőben marketing és egyéb tevékenységekre, online és offline felületeken egyaránt felhasználja.
 • A beküldött munka nem szerepelhet semmilyen korábbi versenyen. Amennyiben ennek fennállását észrevesszük a versenyzőt kizárjuk a versenyből
 • A fénykép feltöltésével a versenyző nyilatkozik, hogy amennyiben a képen szereplő modell arca látható, a modell beleegyezik, (kiskorú esetén, szülői nyilatkozat kell) hogy a fotót Gold Cosmetics Kft. közzé tegye, átszerkessze, sokszorosítsa, a jövőben marketing és egyéb tevékenységekre felhasználja.
 • Szervező jogosult a számítógépes manipulációval növelt közönség szavazatokat nullázni, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében.
 • A versenyszabályzat bármely pontjának be nem tartása esetén a versenyzőt azonnal kizárjuk a versenyből!

A verseny ütemezése

Képek feltöltése: 2019. 04.22 – 05.20.
Közönség szavazás: 2019.05.05. – 05.22.
Eredményhirdetés: 2019.05.25.

Eredményhirdetés: 2019. 05. 25. – Open Day – Szarvas, Ünnepélyes díjátadó keretében

Helyszín: Liget Wellness és Konferencia Hotel****

 • Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet liget
 • GPS koordináták: N46.860033°, E20.537181°


Figyelem! A jelentkezés regisztrációhoz (díjmentes) kötött!

Regisztrálj az oldalon – (hamarosan aktiváljuk a www.openday.hu oldalt)

Ezután már fel tudod tölteni a versenymunkádat!

Jó munkát, jó versenyzést!

A díjak

A díjazottak az alább felsorolt értékű ajándékcsomagokat nyerhetik el, melyekben Gold Nails Hungary prémium minőségű alapanyagaiból, kiegészítőkből, összeállított termékcsomag, valamint a támogatók által felajánlott értékes ajándékok találhatók.

Továbbá minősítő oklevél és kupa.

Nyeremények:

 1. Helyezett:60.000 Ft  értékű ajándékcsomag, oklevél, kupa
 2. Helyezett:

  45.000 Ft
  ajándékcsomag, oklevél, kupa
 3. Helyezett:

  30.000 Ft
  értékű ajándékcsomag, oklevél, kupa

Közönség díj:

30.000 Ft
értékű ajándékcsomag, oklevél, kupa

Külön díj:   A Mályvavirág Alapítvány különdíja.

 

A változtatás jogát fenntartjuk. A nyeremények pénzre nem beválthatók. A nyereményeket külön kérésre kipostázzuk, személyesen az Open Day rendezvényen vehetők át. 

Gold Cosmetics Kft.