A szép köröm mindig öröm!

Tegye szebbé termékeinkkel körmeit. Önnek is jó érzés lesz, ha dicsérő szavakkal illetik kezei szépségét! Hívja fel műkörmöse figyelmét termékeinkre, szépüljön általunk!

Ismerj meg minket


GoldNails gyors menü

GoldNails Partner program - Csatlakoznál? 
Vásárlás külföldről? - Információk!
Tanfolyamra jelentkezés!
Termékeink


Segíthetünk ?

""
1
Névyour full name
Üzenet...more details
0 /
Fileupload
Képfeltöltés
Previous
Next

ED-KO porcelán ecset (#8)

29990 Ft 24990 Ft

A VILÁG LEGKISEBB PORCELÁN ECSETE KIZÁRÓLAGOS VISZONTELADÓKÉNT ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON CSAK A GOLD NAILS FORGALMAZÁSÁBAN!

Az Ed-Ko Nail Systemről:

Két olyan műkörmös szívügye, akiket a világ legjobb manikűrösei között tartanak számon. Az elmúlt 18 év során Frederic Edange és Koppányi Emese több mint 20 országban járt versenyezni, oktatni és nevet szerezni maguknak.
Az EdKo márka precizitást és technikát hirdet és a legkülönlegesebb szépséget nyújtja. Precizitásukat bizonyítja, hogy több mint 60 nemzetközi díjat nyertek és jelenleg a világ 10 legjobb körmösei közé sorolják őket. Magukénak mondhatják a világ legvékonyabb műköröm és a világ legkisebb akril ecsetjét forgalmazzák. Művészetük és a részletekre kiterjedő figyelmük azonnal  szembetűnik nemcsak a szakértőknek hanem a vendégeiknek is. Frederic és Emese 3 éve házasok és jelenleg Los Angelesben élnek.
Bár mindketten szenvedélyes versenyzők, egyaránt azt vallják, hogy legnagyobb örömük az oktatás; a nyelvi korlátokkal bíró országokban és a fárasztó képzési időszakok alatt is életreszóló barátságokat kötnek.

Törlés
Gyors szállítás! A 15:00-ig leadott rendelésed következő munkanapon átveheted!
Cikkszám: N/A Kategória: